Sijalice za auto

Sijalice za auto su neizostavan deo farova i zadužene su za njihovo funkcionisanje. MD Auto je za vas izdvojio pouzdane i kvalitetne auto sijalice, koje omogućavaju bezbednu vožnju za vas, ali i druge vozače. Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite željene sijalice za automobil. 

DOSTUPNOST PROIZVODA U PRODAVNICI PROVERITI POZIVOM

Zašto je važno izabrati kvalitetne sijalice za auto?

Jasno je kakvu ulogu igraju farovi za vašu bezbednost i zbog same činjenice da je zakonom propisano da budu ispravni. Takođe je jasno da far ne može funkcionisati bez adekvatne auto sijalice.

Sijalice za auto zadužene su za bezbednost vas i vaših saputnika, ali i svih drugih vozača u okolini. Ukoliko izaberete kvalitetne auto sijalice bez odsjaja, ne samo da ćete im omogućiti da prate vas i vaše namere na putu, već ćete biti sigurni da nećete zaslepiti vozače iz suprotnog smera i na taj način ometati njihovu vožnju.

Primer takvih sijalica su klasične halogene sijalice.

Ukoliko odaberete sijalice veće snage to automatski znači i da ćete uštedeti, jer neće biti potrebe za čestom zamenom koju zahtevaju sijalice lošijeg kvaliteta. Osim finansijske strane, bićete sigurni da ste u svom vozilu do daljnjeg bezbedni.

Preporučujemo kupovinu sijalica za auto u parovima i istovremeno menjanje, jer je važno da svetlost bude jednakog inteziteta.

Koje vrste auto sijalica postoje? 

Već smo pomenuli klasične halogene sijalice, ali važno je znati da su vam na raspolaganju i LED sijalice za automobil.

LED auto sijalice obezbeđuju uštedu energije i goriva, kao i specifičnu nijansu osvetljenja. Ove sijalice sigurno nećete menjati barem nekoliko godina.

Ipak, ono što će presuditi pri odabiru sijalica za kola nisu samo boje svetlosti, već i model farova i karakteristike vašeg vozila. Važno je da se pre kupovine sijalica upoznate sa osobinama farova, kako biste izabrali najbolje rešenje za vaše vozilo. 

MD Auto tim čine stručnjaci koji će vam uvek izaći u susret i pomoći vam da nađete najkvalitetnije i najbezbednije rešenje.

Sijalice za auto cena i prodaja - najpovoljnije u MD Auto prodavnici

AKo želite da svom automobilu pružite kvalitetne sijalice koje će vam omogućiti bezbednu i efikasnu vožnju, pogledajte asortiman auto sijalica koje smo izdvojili za vas.


Našu ponudu čine sijalice renomiranih proizvođača, pa nema sumnje da se poručivanjem naših proizvoda odlučujete za provereni kvalitet. 

Ukoliko ste izabrali željene auto sijalice prodaja je moguća online, uz svega nekoliko klikova!manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)