Sredstva za podmazivanje i čišćenje automobila

MD Auto ponuda će uskoro sadržati i profesionalna sredstva za čišćenje i podmazivanje automobila po najpovoljnijim cenama, kako biste obezbedili ispravnost Vašeg četvorotočkaša i produžili radni vek njegovih delova. Pratite novitete u našoj ponudi i pronađite sva neophodna sredstva za podmazivanje automobila, pa ih putem našeg online shop-a poručite, ili nas lično posetite u Surčinu i na Zvezdari.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Sredstva za podmazivanje i čišćenje automobila, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Zašto su vam potrebna profesionalna sredstva za podmazivanje auta?

Za optimalno funkcionisanje automobila, važno je redovno održavanje, odnosno čišćenje i podmazivanje svih delova. Različite vrste sredstava za podmazivanje automobila poput sprejeva i ulja, važna su za životni vek motora i pravilno funkcionisanje delova.


Višenamenski proizvodi za negu i održavanje prozorskih okova, svih vrsta ležajeva i zglobnih spojnica, lagera, zatvarača vrata, okretnih i nagibnih okova i sl. podmazaće i sačuvati delove automobila od zuba vremena, automatski sprečavajući vlagu da uđe u kapilarne kanale na delovima.

Profesionalna sredstva za čišćenje i podmazivanje delova na automobilu pouzdano, kompletno i jednostavno uklanjaju prljavštinu, sprečavaju zaglavljivanje, sprečavaju škripanje i potiskuju vlagu koja izaziva koroziju.

Ulje za kočnice i kočione poluge

Ispravnost i dugovečnost kočionih poluga može umnogome preodrediti životni vek automobila. Zdrave i isprvne kočnice jedan su od najbitnijih parametara na bezbednom automobilu, a da biste to postigli, potrebno je da svom četvorotočkašu obezbedite kvalitetno ulje za kočnice!

Ulje za menjač i volan - zdrava hidraulika je pola auto-zdravlja

Hidraulika na automobilu ne može da funkcioniše bez ulja za volan! Ukoliko servo sistemu na Vašem automobilu počinje da “pišti” ili osećate da postaje tvrd - to onda znači da u njegovom sistemu za upravljanje nema dovoljno ulja, i da ga što pre treba dopuniti.


Sada je samo pitanje odabira vrste ulja za menjač prema vrsti zupčanika i vrsti opterećenja. U našoj online ponudi pronaći ćete najbolja industrijska ulja za menjač i diferencijale motornih vozila, koja su primerena različitim tipovima opterećenja!


Povoljna i multifunkcionalna sredstva za podmazivanje automobila

Multifunkcionalna sredstva za podmazivanje različitih delova na automobilu ćete uskoro pronaći u širokoj ponudi online shop-a MD Auto! Uverite se u istinski dobar odnos cene i kvaliteta kakav će odgovarati i Vašem novčaniku ali i automobilu.


Važno je istaći i da su svi naši brendovi ulja, masti i sprejeva za automobile pogodni za upotrebu u radionicama, kao i za upotrebu na drugim predmetima kao što su brave, spojnice na šipkama, ventili kao i za štelovanje mernih instrumenata.

Sredstva za podmazivanje auta - Online prodaja brzo i lako uz MD Auto

Samo dobro očišćen i podmazan auto znači sigurnost u vožnji!

Čist automobil pomaže poboljšanju osećaja putnika tokom vožnje, ali tek kada je sve dobro podmazano možemo biti sigurni u istinsku ispravnost i dugovečnost našeg četvorotočkaša! 

Pratite novitete na našem sajtu, i čim automobilska ulja i druga sredstva za čišćenje i podmazivanje auto delova budu na stanju u našem online shop-u, poručite ih!manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)