Zimske gume - Cena i prodaja zimskih guma

Zimske gume su zaslužne za vašu bezbednost i performanse automobila pri specifičnim zimskim uslovima. MD Auto je za vas pripremio ponudu zimskih guma najvišeg kvaliteta, po najpovoljnijim cenama na tržištu! Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite zimske gume online, ili uživo u našim lokalima.

PRODAJA GUMA SE VRŠI PO PORUDŽBINI

Zašto je važno izabrati pouzdane zimske gume ?

Briga o bezbednosti je uvek na prvom mestu, a posebno kada je u pitanju vožnja. Zimski uslovi i specifične vremenske prilike koje podrazumevaju sneg, led i niske temperature u značajnoj meri otežavaju vožnju, zbog čega je važno da svom vozilu obezbedite pouzdane zimske gume.

Svrha ovih guma je da spreče da usled obilnih padavina dođe do proklizavanja, akvaplaninga i potencijalnih nezgoda na putu. One obezbeđuju ekonomičnije i bezbednije upravljanje vozilom.

Kako izgledaju zimske gume?

Zimske gume odlikuje specifični sastav zahvaljujući kome su one fleksibilnije u uslovima niskih temperatura i snega i leda na kolovozu. 

Od letnjih ih razlikuju dublje i šire šare sa žlebovima, što omogućuje bolje prianjanje i stabilnost. Oblik zimskih guma im pruža mogućnost da maksimizuju vuču na snegu i ledu.

Gume za zimu takođe imaju specifičnu oznaku - prepoznaćete ih po znaku sa tri planinska vrha i pahuljicom.

Zimske gume prodaja - ponuda renomiranih proizvođača

Našu ponudu guma za zimu čine pneumatici pouzdanih proizvođača, uz koje možete biti sigurni da ste izabrali bezbedne i kvalitetne gume za svoje vozilo i nepredvidive zimske uslove.

Zimske gume cena i poručivanje - ponuda u MD prodavnici

Ukoliko želite da svom vozilu pružite najkvalitetnije zimske gume, onda su zimski pneumatici iz naše ponude pravi izbor za vas. Kada su u pitanju zimske gume cene po kojima ih možete kupiti kod nas su izuzetno optimalne u odnosu na njihov kvalitet.

Upoznajte se sa karakteristikama naših guma za zimu i njihovim cenama, a potom ih poručite uz svega nekoliko klikova putem MD Auto online prodavnice, ili uživo na našim prodajnim mestima u Surčinu i na Zvezdari.

manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)