Tečnost za pranje vetrobrana i sredstva za čišćenje

Lanci za sneg jedan su od glavnih faktora sigurnosti u vožnji na klizavim, zaleđenim i snežnim deonicama. Deo našeg asortimana će uskoro biti i veliki izbor lanaca za sneg od proverenih proizvođača i kvaliteta potvrđenog na putevima Evrope, ali i Balkana! Osigurajte svoj automobil i olakšajte vožnju u zimskim prilikama uz MD online shop.

POŠALJITE UPIT ILI POZOVITE RADNJU

Uskoro ćete u sklopu naše prodavnice moći da pregledate sve dostupne delove online, u kategoriji: Tečnost za pranje vetrobrana i sredstva za čišćenje, a do tada Vam kao i uvek naš stručni tim stoji na raspolaganju! Kliknite i pošaljite upit putem Viber-a uz naznaku potrebnog proizvoda, modela automobila i broja šasije ili pozovite poznate brojeve telefona i poručite željeni proizvod. Na stručni tim pronalazi najjeftinije delove i opremu za vas.

Tečnost za vetrobran je važna za Vašu bezbednost

Zamagljenost sa unutrašnje strane stakla u kišnim danima može da bude jedan od ključnih problema vozačima. Uz tečnost za pranje vetrobrana obezbedićete ebi dobru vidljivost, a samim tim i bezbednu vožnju na putu. 

Uz pomoć adekvatne tečnosti, koja je bazirana na pažljivo biranom alkoholu i visokokvalitetnom tenzidu, možete temeljno očistiti zamagljenost sa unutrašnje kao i dubinski očistiti svaku mrlju i nečistoću i sa unutrašnje i spoljašnje strane stakla. 

Sredstva za vetrobransko staklo obezbeđuju prijatan miris

Pored toga što je ključna za Vašu sigurnost prilikom vožnje, tečnost za vetrobran je idealna zbog izuzetno prijatnog mirisa koji doprinosi svežini i mirišljavosti enterijera vašeg automobila. Odlična je i za otklanjanje mrlja  od raznih insekata tokom leta. 

Zatvorenu ambalažu tečnosti i drugih sredstava za pranje vetrobrana bi trebalo čuvati u prostoru koji je zaštićen od požara i vlage, na temperaturi između 5 i 30 stepeni celzijusa.

Online prodaja sredstava i tečnosti za pranje vetrobrana

Ukoliko su Vam potrebna sredstva za pranje vetrobrana, željeni proizvod ćete moći uskoro da poručite uz svega nekoliko klikova - putem našeg online shop-a (vršimo dostavu i u druge gradove Srbije). Takođe nas možete nas posetiti i na našim adresama u Surčinu i na Zvezdari i lično izabrati neko sredstvo ili tečnost za vetrobran iz našeg asortimana. manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)