Letnje gume - Cena i prodaja letnjih guma

Letnje gume su zaslužne za performanse vašeg automobila van zimske sezone. MD Auto je za vas pripremio ponudu letnjih auto guma najvišeg kvaliteta, po najpovoljnijim cenama na tržištu! Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite letnje gume online, ili uživo u našim lokalima.

Iskazane cene proizvoda NE UKLJUČUJU troškove isporuke, koji ce biti iskazani naknadno od strane brze pošte.

Letnje gume možete lično preuzeti u nekoj od naših radnji ili putem brze poste nakon avans uplate na nas tekuci racun.

PRODAJA GUMA SE VRŠI PO PORUDŽBINI

Zašto je važno izabrati kvalitetne i pouzdane letnje gume?

Čak i ukoliko su uslovi za vožnju idealni, bez snega na kolovozu, gume vašeg automobila bi trebalo da zadovoljavaju određene standarde kvaliteta. Iako se više pažnje posvećuje kupovini zimskih guma, gume za leto, odnosno toplije vremenske uslove, takođe moraju biti pouzdane. 

Letnje gume se dizajniraju i proizvode kao univerzalni modeli, koji odgovaraju svim vremenskim uslovima koji nisu zimski. To znači da su pogodne i za suv kolovoz i za vožnju po kiši, ali ne i za niske temperature.

Kako izgledaju letnje gume?

Iako možda ne deluje tako na prvi pogled, zimske gume i letnje gume se i te kako razlikuju, te letnja i zimska sezona zahtevaju različite pneumatike. 

To se pre svega ogleda u njihovom sastavu - gumena smesa od koje su letnje gume izrađene je mekša nego kod zimskih guma. Ova karakteristika za rezultat ima niži otpor kotrljanja i manje habanja.

Letnja guma se sastoji od rebra, šipke gazećeg sloja i žlebova. Kada su u pitanju dimenzije letnjih guma, visina, širina, prečnik i nosivost mogu biti različiti, a izabraćete ih u skladu sa markom i modelom svog automobila.

Letnje gume prodaja - ponuda renomiranih proizvođača

Prvi faktor pri odabiru letnjih guma svakako je model vašeg vozila, ali za mnoge vozače je izuzetno bitan i brend auto guma.


Našu ponudu guma za leto čine pneumatici pouzdanih proizvođača, uz koje možete biti sigurni da ste izabrali pouzdane i kvalitetne gume za svoje vozilo, te da je vaša kupovina pametna.

Našu ponudu letnjih guma čine sledeći brendovi:

  • Continental
  • Michelin
  • Kleber
  • Pirelli
  • Sava
  • Tigar

Letnje gume cena i poručivanje - ponuda u MD prodavnici

Ukoliko želite da svom vozilu pružite najkvalitetnije letnje auto gume, onda su letnji pneumatici iz naše ponude pravi izbor za vas. Cene letnjih guma koje nudimo su takođe izuzetno optimalne u odnosu na njihov kvalitet.

Upoznajte se sa karakteristikama naših auto guma za leto i njihovim cenama, a potom ih poručite za vaše vozilo uz svega nekoliko klikova putem MD Auto online prodavnice, ili uživo na našim prodajnim mestima u Surčinu i na Zvezdari. Pratite našu ponudu i novitete, te odaberite letnje gume čija su širina, visina, prečnik i nosivost odgovarajući za model vašeg vozila.manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)