Firecell akumulatori - cene, prodaja i karakteristike

Firecell akumulatori  proizvedeni su po najsavremenijoj tehnologiji, a izrađeni su od vrhunskih materijala. Akumulatori ovog brenda koji se nalaze u sklopu naše ponude su pouzdano rešenje za vaš automobil. Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite Firecell akumulatore online, ili uživo u našim lokalima u Surčinu i na Zvezdari.

Iskazane cene proizvoda NE UKLJUČUJU troškove isporuke, koji ce biti iskazani naknadno od strane brze pošte.

Sve proizvode možete lično preuzeti u nekoj od naših radnji.

Pre dolaska obavezno nas kontaktirati, radi provere stanja željenog proizvoda u prodavnicama.

DOSTUPNOST PROIZVODA U PRODAVNICI PROVERITI POZIVOM

Firecell akumulatori - koje vrste postoje i zašto su sve češći izbor lokalnih kupaca?

Firecell akumulatori su se najbolje pokazali kod vozila sa standardnom opremom. Tehnologija izrade ovih akumulatorima se odvija po najvećim svetskim standardima, a oni dolaze spakovani u hermetički zatvorenoj kutiji što im omogućava da izuzetnu snagu pri pokretanju uz standardnu potrošnju.

Pored toga što se proizvode za putnička vozila, Firecell akumulatori za komercijalna i teretna vozila takođe postoje, stoga ukoliko ste profesionalni vozač, važno je da znate da se možete osloniti na akumulatore brenda Firecelli kada je u pitanju vaše komercijalno ili teretno vozilo.

Firecell akumulatori za putnička vozila su proizvedeni po savremenoj PowerFrame tehnologiji koja se pokazala idealnom za gotovo sva vozila evropskog i azijskog porekla. 

Sa druge strane, Firecell Truck King akumulatori su vrsta akumulatora koja se koristi kod komercijalnih vozila, a posebno su prilagođeni za gotovo sve vrste mašine. Pokazali su se kao odličan izbor u teškim uslovima rada, pa su iz tog razloga favorit mnogih vozača. 

Akumulatori Firecell - poručite u MD auto online prodavnici po povoljnim cenama

Cene Firecell akumulatora su veoma povoljne i one sežu od 5 do 11 hiljada dinara za putnička vozila odnosno od 13 do 26 hiljada dinara kada su u pitanju Firecell Truck King akumulatori za komercijalna vozila. 

Garancija za Firecell akumulatore iznosi 36 meseci za putnička vozila, odnosno 24 meseca za komercijalna vozila. 

U MD Auto online prodavnici možete pronaćo originalne, proverene i nove rezervne delove za vaše vozio na samo par klikova od vas ili nam se možete obratiti uživo na nekom od naših prodajnih mesta na Surčinu ili na za Zvezdari gde će vam naše ljubazno i stručno osoblje pomoći da odagnate sve nedoumice koje možete imati.


manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)