Exide akumulatori - cene, prodaja i karakteristike

Exide akumulatori su proizvod renomiranog američkog brenda po imenu Exide Technologies, koji se bavi prozvodnjom baterija za pokretanja putničkih, teretnih i industrijskih vozila. Pogledajte ponudu u okviru naše online prodavnice i poručite Exide akumulatore online, ili uživo u našim lokalima u Surčinu i na Zvezdari.

Iskazane cene proizvoda NE UKLJUČUJU troškove isporuke, koji ce biti iskazani naknadno od strane brze pošte.

Akumulatore možete lično preuzeti u nekoj od naših radnji ili putem brze poste nakon avans uplate na nas tekuci racun.

DOSTUPNOST PROIZVODA U PRODAVNICI PROVERITI POZIVOM

U ponudi imamo sve vrste Exide akumulatora

Exide akumulatori su veoma pouzdani akumulatori koji se proizvode za gotovo sve vrste vozilo bilo da su u pitanju putnička, industrijska ili komercijalna vozila.

Exide Premium Carbon Boost akumulator je ubedljivo najpopularniji model akumulatora ovog proizvođača, a ono što ga izdvaja od konkurencije je to što se puni čak do 1,5 puta brže od drugih akumulatora. 

Exide Excell je standardni akumulator koji predstavlja idealan i pouzdan izbor za putnička vozila. 

Exide Start-Stop predstavlja gornji ešalon. Ovaj model je izrađen prema najvišim tehnološkim standardima i idealan je za vozila na hibridni pogon, kao i za vozila sa Start-Stop tehnologijom.

Odaberite shodno kapacitetu i nameni 

Exide akumulatori su glavni izbor vozača koji smatraju da bi njihov ljubimac trebalo da ima najkvalitetnije delove, te im nije problem da izdvoje nešto više novca za njih.


Već smo pomenuli da se Exide akumulatori proizvode prema najsavremenijim tehnološkim standardima, a evo i koji su neki od njih:


  • Ca-Ca
  • AGM
  • GEL   


Naša online prodavnica pruža široku ponudu Exide akumulatora pa tako kod nas možete poručiti kvalitetan akumulator u zavisnosti od kapaciteta koji vam je potreban poput:

  • akumulator exide 60ah;
  • akumulator exide 100ah;
  • akumulator exide 45ah;
  • akumulator exide 53ah;
  • akumulator exide 55ah;
  • akumulator exide 75ah;
  • I brojni drugi;


Pored kapaciteta, možete odabrati i akumulator za vas u zavisnosti od startne snage, polariteta, namene, dimenzija i drugih varijabli.


Exide akumulatori cene i ponuda u MD prodavnici 

Kada su u pitanju Exide akumulatori, cene iako su nešto više nego kod drugih proizvođača  baterija za automobile, su zapravo pristupačne za nivo kvaliteta koji dobijate. Njihove cene se kreću od 12 hiljada dinara za najosnovnije modele, dok nešto kvalitetniji modeli mogu koštati i do 32 hiljade dinara. 


Sve informacije o cenama, vrstama i karakteristikama Exide akumulatora, možete saznati na našem sajtu. A svi dostupni modeli ovog proizvođača su udaljeni samo nekoliko klikova od vas na MD Auto online prodavnici, ili uživo na nekom od naših prodajnih mesta na Surčinu ili na Zvezdari.


manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo manufacturer logo

Pronađi delove

U samo par lakih klikova pronađi deo po brendu ili vrsti

Pitaj nas za preporuku

Pošalji upit putem Viber-a sa naznakom broja šasije

Poruči auto delove

Poruči auto delove ili rezerviši preuzimanje u prodavnici

Dostava Beograd i šire

Dostavljamo auto delove u Beogradu i bilo gde u Srbiji

Plaćanje

Podržavamo sve vidove plaćanja (kartice, čekovi...)